Topway-lattialämmitys

Topway-lattialämmitys on huippulaadukas, luotettava ja energiaa säästävä lämmitysratkaisu. Se soveltuu erinomaisesti sekä uusiin että peruskorjattaviin rakennuksiin – myös vaativiin kohteisiin (esim. matala- ja passiivienergiatalot). Hinnaltaan Topway-järjestelmä on erittäin kilpailukykyinen.

Energiatehokkuutta

Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta voit laskea kotisi keskilämpötilaa. 1–2 °C lasku tuo vuositasolla 5-15 %:n säästön lämmityskustannuksissa. Sähkön hinnan noustessa Topway-järjestelmän edut vain korostuvat.

Asumismukavuutta

Ympäri vuoden tasaisen lämmin ja vedoton koti on viihtyisän asumisen perusta. Topway on luotettava, helppokäyttöinen ja huoltovapaa. Se joustaa tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Sisustamisen vapautta

Lattialämmitys on uudisrakentamisessa ehdottomasti suosituin lämmönjakomuoto. Ilman pölyä kerääviä seinäpatterita saat vapauden toteuttaa persoonallisia sisustamis­ratkaisuja: esimerkiksi ikkunat voivat ulottua alas aivan lattiarajaan asti.

Laatua ja teknistä etumatkaa

Topway sopii lähes kaikkiin lattiarakenteisiin, ja lämmönlähteeksi sopii kaikki vettä lämmittävät lämmitysjärjestelmät: maalämpö, öljy, kaasu, puu, pelletti, kaukolämpö, sähkö sekä aurinkoenergia. Veden lämmitysmuodon voi myös jälkeenpäin vaihtaa vapaasti.

Lattialämmitys kuntoon!

Meiltä saat laadukkaan Topway lattialämmityksen tarvikkeet suunnitteluineen koko suomeen. Asennettunakin n. 100 km. säteellä toimipisteestämme Ylöjärveltä.

Pyydä tarjous

Tai ota yhteyttä muuten vaan