Lämmitys ja viilennys, minkälainen ratkaisu juuri sinulle sopii parhaiten?

Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari, joten kun ostat lämpöpumppusi MEILTÄ, Bosch myöntää lämpöpumpuilleen 6 vuoden takuun, minkä lisäksi Bosch tarjoaa ilmavesi- ja maalämpöpumpuilleen (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun!

Lämpömestari sertifikaatti tarkoittaa lyhyesti sitä, että myyjämme ja asentajamme on koulutettu nimenomaan Bosch -lämpöpumppujen ominaisuuksiin, mitoituksiin ja asennuksiin. Tämä varmistaa mm. järjestelmän toimivan oikein ja kustannustehokkaasti (maksimaaliset säästöt) sekä pitkän käyttöiän.

Lisäksi pystymme takaamaan parhaan mahdollisen ja asiantuntevan opastuksen ja jälkihoidon Kotiloimu Reilu™ -sopimuksemme hengessä. Myös kodin viilennys kuuluu erikoisosaamisemme piiriin, sitäkin kannattaa kysyä!

Meiltä saat lämmitysjärjestelmät rahoituksella. 

Kysy lisää rahoituksesta!

Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin tästä

Ilmavesilämpöpumppu

Energiatehokas ilmavesilämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi. Sillä voit saavuttaa lämmityksessä jopa 60 prosentin säästöt. Asennuskustannukset ovat pienemmät kuin maalämmössä ja se soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa keruupiirin asennus ei ole mahdollista tai tontin ala on rajallinen. Integroitu sähkövastus varmistaa, että laite tuottaa tarvittavan lämmön aina, myös alle -20 °C:n lämpötiloissa.

Kysy myös rahoitusmahdollisuudesta! Rahoituksellamme ilmavesilämpöjärjestelmät alkaen 140€ / kk.

Maalämpö

Maalämpö lämmittää myös talvella edullisesti, kun hyödynnetään maasta ympäri vuoden saatavaa lämpöenergiaa. Näin saadaan lämpöä ja käyttövettä varmasti ja riittävästi. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä, sillä jokaiseen taloon löytyy sopivin ja tehokkain maalämpöratkaisu. Ainoina vaatimuksina ovat talon vesikiertoinen lämmönjako sekä että maalämpöpumpun vaatima keruupiiri saadaan asennettua.

Kysy myös rahoitusmahdollisuudesta! Rahoituksellamme maalämpöjärjestelmä alkaen 165€ / kk.

Maakylmä

Maakylmäjärjestelmässä taloa viilennetään suoraan maaperästä otettavalla kylmällä. Maakylmä on mahdollista toteuttaa kohteissa, joissa on lämmitysmuotona maalämpö. Viilennysjärjestelmälle on myös mahdollista tehdä oma viilennyksen keruupiiri. Maalämmön porakaivon keruupiirissä kiertää kesällä n. 0-8 asteinen liuos. Maakylmäjärjestelmässä keruupiirin viileä liuos ohjataan katto- ja/tai seinäasennettavaan viilennyskonvektoriin. Viilennyskonvektoreiden rinnalla (tai sijaan) voidaan käyttää ilmanvaihdon tuloilmakanavaan sijoitettavaa kanavapatteria.

Tutustu maakylmään tarkemmin tästä!

Miksi valita Bosch?

Saksalaisen monialakonserni Boschin tarina ulottuu 130 vuoden päähän.

Boschin pitkä historia selittää Boschin vahvaa asemaa maailman johtavien teknologiayritysten joukossa. Bosch on kehittänyt toinen toistaan mullistavampia innovaatioita, kuten esimerkiksi jääkaapin ja autojen ajonvakausjärjestelmän. Bosch on myös yksi maailman suurimmista lämmitysjärjestelmien ja lämmitysratkaisujen tuottajista.

 

Boschilla on 40 vuoden kokemus lämpöpumppujen valmistamisesta ja kehittämisestä pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Bosch Lämpömestari - laatua ja mielenrauhaa

Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari, joten kun ostat lämpöpumppusi meiltä, Bosch myöntää lämpöpumpuilleen 6 vuoden takuun, minkä lisäksi Bosch tarjoaa ilmavesi- ja maalämpöpumpuilleen (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun! Lämpömestari sertifikaatti tarkoittaa lyhyesti sitä, että myyjämme ja asentajamme on koulutettu nimenomaan Bosch -lämpöpumppujen ominaisuuksiin, mitoituksiin ja asennuksiin. Tämä varmistaa mm. järjestelmän toimivan oikein ja kustannustehokkaasti (maksimaaliset säästöt) sekä pitkän käyttöiän. Lisäksi pystymme takaamaan parhaan mahdollisen ja asiantuntevan opastuksen ja ”jälkihoidon” Kotiloimu Reilu™ -sopimuksemme hengessä.

Katso lisää videolta alla!

Katso video

Ota yhteyttä, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Tai ota yhteyttä muuten vaan